donderdag 1 februari 2024

Eindelijk klaar, eindelijk weer op de fiets.

 Mijn laatste bericht over de binnen klus is van 22-12 2023 en ik eindigde toen met de woorden "ik denk dat we maar verder gaan in het nieuwe jaar" en dat deden we dan ook. Met kerstmis was het hier een rotzooi, maar onze dochter nodigde ons uit om tweede kerstdag bij haar te komen en dat is super gezellig geweest, was er ook heel blij mee. Maar nu is het klaar, alle kamers zijn opnieuw gesaust, dat deed de man hier in huis en dat was een gigantische klus. Maar ook kasten moesten leeg, alles in dozen gepakt die in stapels naast ons bed stonden. Het afplakken, voor je gaat schilderen (mijn taak) is op zich al een hele klus, evenals spullen versjouwen van de een naar de andere kamer, het schoonmaken elke dag van de rollers en de kwasten, allemaal voorbij nu. Het voordeel is dat we ook heel veel hebben weg gedaan, naar de stort, naar de kringloop. Meteen ook heel de keuken vanbinnen en vanbuiten goed schoongemaakt, enfin, wij waren dus ontzettend blij met het slechte weer in die dagen en toen het vorige week zo heerlijk zonnig was hebben we op zaterdag, zondag en maandag weer lekker gefietst, vandaag trouwens ook. En ondertussen hebben de graffiti spuiters ook niet stil gezeten, want op het transformatorhuisje, waar wij vaak langskomen, was nu spuitwerk aangebracht, tenminste, wij hadden alle twee het idee dat het er eerder niet was. 



13 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat alles klaar is, een schone start van 2024. Geniet van de fiets.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk dat het allemaal achter de rug is. En nou dus lekker fietsen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk genieten van een mooi geverfd en opgeruimd schoon huis nu (als je weer thuis komt van het fietsen).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vast een heerlijk gevoel, dat alles in huis nu mooi, netjes, schoon en opgeruimd is!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ruimte voor de fiets! nu alleen het voorjaar nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Veel werk, maar wat fijn dat het allemaal naar zin gedaan is. Jullie hebben de eerste kilometers er al weer op zitten. Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Na een hele poos van ellende en wachten is daar dan de grote dag aangebroken dat alles in huis weer netjes is.Jullie weer op de fiets kunnen springen en kilometers maken.
    Dat moet na hard werken een fijn gevoel geven.
    Geniet ervan!
    Ger van hoorndesovervloeds3.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mijn hemel Toos, dat was nog een behoorlijke nasleep na al die ellende die jullie voor de kiezen kregen. Maar war fijn dat het gehele huis weer fris en fruitig is voor lange tijd, daar gaan we voor toch. Wat zullen jullie dat fietsen gemist hebben zeg, mooi dat het nu weer allemaal kan. En we gaan een mooie tijd tegemoet langzaam richting de lente. Fijn weekend gewenst........

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Tjonge, dat is een mega klus geweest en ik neem mijn petje af voor jullie!
    Heerlijk om dan nu weer te kunnen fietsen en neem maar een flinke lunch erbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Men zegt altijd dat het eerst een grote bende moet zijn maar dat je dan later kan genieten van de frisse geuren en kleuren in huis. En het is nu gedaan dus bij jullie. En nu als het even kan weer happen en trappen wellicht als het weer het toe laat. Even de benen trainen gaan is altijd goed. En die graffiti spuiters vinden altijd wel plekjes om hun kunstwerken te plaatsen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fijn dat het erop zit, toch een behoorlijke klus geweest, nu kun je van je huis gaan genieten en met mooi weer meteen op de fiets springen.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een hele rust dat alle klussen zijn geklaard. Wat je schrijft: het was prutweer. Een bui onderweg is prima, maar in regen en wind vertrekken, vind ik een ander verhaal. Zonde van het huisje maar tegelijkertijd staat het er fleurig bij!

    BeantwoordenVerwijderen