maandag 24 augustus 2020

RECLAMEFOLDER ÷ SPETTERS ... Crea 5220. (inhaalactie)

Vrijwel meteen wist ik welke plaatjes ik zou gaan gebruiken, nl uit het boekje "D 'objets introuvables" ooit op een rommelmarkt gekocht,  alleen kwam ik maar niet aan de gang. Maar nu is het dan toch af, de RECLAMEFOLDER,  met nog een andere die nog steeds half afgemaakt in mijn boek stond. SPETTERS, dat was het woord van week 24. Heel wat had ik gespetterd, op A-viertjes, om te oefenen. Ja de stoelen en een tas die op tafel stond kregen er ook wat van mee, toen was de zin over. Totdat ik in een tijdschrift het plaatje (rechtsonder inde hoek) zag staan, met de sliertjes en de kleine gespikkelde bolletjes. Daarmee ben ik verder gegaan door uit mijn spetterprobeersels rondjes te scheuren die, hoe kan het bestaan, ongeveer dezelfde kleur hadden dan die kleine bolletjes. De rondjes zijn her en der opgeplakt, sommige sliertjes heb ik wat verlengd en er ook nog wat bollen aangehangen. Het groen ook nog wat uitgebreid om er een geheel van te maken, et voici, mijn bijdrage aan het crea gebeuren. Op naar de volgende uitdaging ;-)


8 opmerkingen:

 1. Wat een enige reclameplaatjes. Die fiets voor verliefden zou je toch zo willen hebben. En je spetters vind ik prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een giller die eerste, vooral die panoramische
  achteruitkijkspiegel. En je spetters zijn heel
  geslaagd, heerlijk speels en leuk die fleurige
  pluisbollen..............

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het leuke van zo'n uitdaging is dat je iedere keer weer een heel andere resultaat krijgt. Mooi en super creatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke reclamefolder! Het toverde meteen een lach op mijn gezicht; wat een leuke ideeën.
  Je spetters kwamen niet alleen op papier..., dat is niet de bedoeling... maar gelukkig heb je je spetters toch nog kunnen gebruiken in een prachtige uitwerking! Inderdaad, wat mooi dat de kleuren zo perfect bij elkaar passen. Ik zie er een onderwaterwereld in, maar ook bloeiende pluisbollen in een lekkere zomerwind. Leuk!
  (mocht je toch nog eens willen spetteren: ik gebruik zelf een oude doos die ik op zijn kant zet ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke teksten heb je gevonden voor de reclame prompt, de plaatjes passen er prima bij. Heel leuk!

  Ik zie het gespetter al voor me, heb het ook nog nooit uitgeprobeerd. Jouw spetters zijn een mooi geheel geworden, ik zie er wat bloemen in. Misschien een tip: als ik spray inkt gebruik leg in mijn werk in een grote doos met ander papier dat ik later weer kan gebruiken eronder. Misschien werkt dit ook met spetteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat was wel een heel bijzonder boekje, grappig!
  Je hebt een leuke collage gemaakt met de knipsels.
  En ook de spetters kwamen tot een goed einde; ik vind het een hele leuke uitwerking.

  BeantwoordenVerwijderen