zaterdag 28 juli 2018

Quality time.

Ik kreeg voor, mijn verjaardag of Moederdag dat weet ik niet meer, een mooie zelfgemaakte cadeaubon voor een dag samen winkelen in een stad naar keuze en als traktatie een heerlijke lunch. Nou ben ik niet zo'n winkelmens maar om dat samen met m'n dochter te doen, kijk dat vind ik dan wel weer gezellig. Ik koos voor 's-Hertogenbosch omdat ik daar eigenlijk, alhoewel heel dichtbij, niet zo vaak kom. Ja we, man en ik, fietsen er wel regelmatig naar toe, drinken er koffie op de Parade en fietsen weer terug. we komen ook regelmatig in het Noord Brabants Museum maar gaan na het bezoek weer naar huis. Maar deze keer hadden dochter en ik besloten dat we, wanneer we ergens wat gingen drinken of lunchen, dat zouden doen op een voor ons onbekende plek. En die zijn er genoeg. heel verrassend vind ik in een stad altijd de binnentuinen waar je heel rustig kunt zitten en eigenlijk geen idee hebt van de stad. Topdag was het en vooral de lunch HIER was zeer geslaagd. Leuke winkeltjes zijn er bijgekomen in de loop der jaren en heel veel gezonde drankjes en frozen yoghurt plekjes, nee we moeten daar maar eens vaker rond gaan hangen.


5 opmerkingen:

 1. Ik kom af en toe in de quiltwinkel in Den Bosch. En dan loop ik met veel plezier door deze leuke stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat klinkt gezellig :-) ik woonde er 3 jaar en moet er ook nog héél veel zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doe je goed rondhangen in Den Bosch. De fa. Ferrara moet er helaas ver voor reizen, maar het is de moeite waard. Als het lukt een kaartje te scoren, ga dan ook een keer varen op de Binnendieze.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Varen op de Binnendieze hebben we al eens gedaan met een grote groep van de personneelsvereniging. Was echt heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen