zondag 22 juli 2018

Nog een keer "op reis".

Zo kom je er in 10 jaar ( want zo lang bestaat het dit jaar ) nooit en dan kom je er twee keer in zeven dagen tijd. Vorige week gingen we HIER naar toe met onze twee oudste kleinkinderen en nu met onze twee jongsten. De "reis"door het lichaam duurt altijd 55 min maar daarna kun je in het interactieve deel je eigen tempo bepalen en zolang bezig blijven als je wil. Deze keer waren we er dan ook langer want ze hebben echt veel testjes, spelletjes en van alles gedaan. De heenreis ging vrij vlot maar op de terugweg zaten we vorige week in de spits dus hebben we het nu anders gedaan. We waren maar zo'n 12 km bij Katwijk aan Zee vandaan dus zijn we daar naartoe gereden. We maakten een lekkere strandwandeling, raapten natuurlijk schelpen, schreven in het zand, fotografeerden kwallen en hebben er ook nog wat gegeten. En daarna, zonder files naar huis.

8 opmerkingen:

 1. Wat een fantastische manier om zonder files huiswaarts te keren.
  Een dubbel uitje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een mooie combinatie met de strandwandeling erbij! Ik las het alsof jullie ook wat kwallen hebben gegeten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Ageeth, ik snap het maar dat was toch echt niet zo.

   Verwijderen
 3. Een leuk uitje voor kinderen. Wij zijn er twee jaar geleden geweest, voor het eerst. Daar blijft het ook bij, bij die ene keer, vermoed ik. Kan niet goed duiden waarom, maar vond het niet helemaal aan de verwachtingen voldoen. De testen aan het eind vielen wel erg in de smaak bij de kinderen. En goed voorbereid zijn! Je kunt niet op de bonnefooi, je moet echt een tijdslot reserveren. Gelukkig hadden jullie geen vertraging door file op de heenreis.
  Hopelijk nog meer gezellige dagjes voor jullie en de kleinkinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat prachtig toch om als kleinkinderen zo'n opa en oma te hebben; ze boffen met jullie! Heerlijk dat jullie zo met de kleinkinderen op stap kunnen gaan, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. toch geweldige reclame dat je er zo graag komt :-)
  mooi joh

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag nu pas dat het in Oegstgeest is, dichtbij onze woonplek in Nederland. Leuk idee, voor onze twee mannetjes deze winter.

  BeantwoordenVerwijderen