vrijdag 20 september 2019

FALL ... Crea 5219.

Het woord deze week bracht enige verwarring. Vallen dacht ik en dat woord zat in mijn hoofd. Ik kwam niet echt op een idee, maar toen las ik op een blog dat het HERFST moest zijn. Hè, HERFST is toch AUTUMM ? Alle twee de woorden worden gebruikt, in de Verenigde Staten en Canada is FALL gebruikelijker en in het Verenigd Koninkrijk, AUTUMM. Ik was dus mooi op het verkeerde been gezet, maar goed ik heb er toch nog wat van gebakken. We fietsten veel deze week en de paddenstoelen komen al voor de dag.

Wat zijn ze mooi hè, vooral de onderkant vind ik prachtig. Daar was ik gisteravond mee bezig om er iets van te maken in mijn boek, maar dat is gigantisch mislukt. Ben toen maar naar bed gegaan en toen we vandaag weer op de fiets een tochtje maakten zag ik héél rood blad. Ik vind dat het blad van de bomen nog niet echt aan het verkleuren is, alles blijft nog zo groen en er valt nog weinig (behalve eikels) maar dit blad is van de braamstruik en dat zag er al herfstachtig uit. En ja, het kan zomaar omslaan en dan zullen ze met z'n allen, lekker naar beneden vallen.


8 opmerkingen:

 1. Ik vind m weer heel goed geslaagd. Prachtig rood blad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, dat rode blad maar die paddenstoelen op de bovenste foto vind ik toch het allermooist.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schitterend om te zien Toos,
  ik had ze opgegeten die paddenstoelen:-)

  een heel fijn weekend gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gedaan, met dezelfde kleuren in de achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gedaan in jouw boekje met die verkleuringen. Heel goed gelukt! En zoals men zegt "als paddestoelen uit de grond schieten". Ineens zijn ze daar! Met velen. Het blijft gelukkig nog even nazomeren. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De letters zijn ook mooi gevallen! De echte herfst moet nog komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja Engels en Amerikaans kan verwarrend zijn, maar je had natuurlijk gewoon het woord Vallen kunnen gebruiken hé, niemand die zegt aan welke vertaling je je moet houden😉.
  De onderkanten van de paddenstoelen zijn inderdaad vaak erg mooi. Ze zien er teer uit, maar kunnen met gemak de soms grote hoeden dragen.
  Mooi zoals je de herfst hebt uitgewerkt met die prachtige gekleurde blaadjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's hoor! Van mij mag het nog wel even zomers blijven hoor...

  BeantwoordenVerwijderen