zondag 8 september 2019

Etiketten.

Vorige week maandag was Bo onverwachts een hele dag vrij van school. In de ochtend had ik al een afspraak staan maar,  opa was thuis dus kon ze wel bij ons komen. Nou en dat was weer gezellig hoor, heel de middag geknutseld. Ze had krimpfolie meegebracht, jaren geleden was dat ook helemaal in en volgens mij noemden we het Krimpie dinkie. Nu is het wéér helemaal je van het, dus daar zijn we lekker mee bezig geweest. Ook hebben we weer gezellig pompons zitten maken, ook altijd een heel gezellig werkje. Helaas heb ik daar helemaal geen foto's van.
Maar wel van de etiketten die Bo 's-morgens had gemaakt. De dag ervoor had ik appelmoes gemaakt, waarbij Brun nog even had meegeholpen om de appels op stukjes te snijden. Jaja, ik zet hier iedereen aan het werk :-)  Voor Bo had ik papier en stiften klaar gelegd en gevraagd, als ze zin had, of ze voor de appelmoespotten, etiketten zou willen maken. Ik had drie potten met kaneel, maar daar houdt Bo niet van, dus ook drie potten zonder. Nou en hier het resultaat, niet alleen etiketten, maar ook de deksels nog versierd. Ik hou daar wel van, eigen ideeën ergens aan toevoegen.
Mooi Bo, zei natuurlijk een trotse oma ;-)


11 opmerkingen:

 1. Oh, daar wordt de appelmoes extra lekker van. Wij keken hier onlangs nog wat filmpjes die ooit gemaakt zijn van de kleinkinderen, zo leuk. De oudste wordt 11/9 19 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, zo leuk is dat hè. 19 jaar dat is al heel wat en wanneer je terugkijkt dan zijn de jaren toch wel omgevlogen. Op die leeftijd doe je natuurlijk weer heel andere dingen met je kleinkind ?

   Verwijderen
 2. Gezellig om dat zo samen te doen. En later nog het genieten van de appelmoes natuurlijk 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :-) geweldig Toos, wat leuk die heeft haar creativiteit vast van jou gekregen, keileuk om te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oma en kleindochter zijn lekker bezig geweest.

  BeantwoordenVerwijderen