maandag 4 februari 2019

Weer een !

Ook hier kwamen we al vaak langs. De bank staat niet ver van de eerste die ik op mijn blog plaatste vandaan en ook hier zat niemand lekker even uit te rusten. Nee natuurlijk niet, je zou er koude billen van krijgen, brr. Het was wel heerlijk om te fietsen, wat we dan ook deden, want ook nu werken we aan de conditie. Ja je moet je oude botten in beweging houden, toch ;-)
Het bankje staat in de voormalige gemeente MAASDONK die, door gemeentelijke herindeling, per 1 januari 2015 is opgeheven. Nuland en Vinkel horen sindsdien bij 's-Hertogenbosch en Geffen bij Oss. Gelukkig hebben ze in Geffen het bankje nog.

8 opmerkingen:

 1. Ik vind het mooi, al die vrolijke bankjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk hoor di e bankjes, die mochten ze hier ook wel een neerzetten :-)
  ik vind ze prachtig .... he kom je er aan Toos, weet jij dat ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk maar eens op Social Sofa.nl daar kun je informatie vinden. Succes !

   Verwijderen
 3. Nee dat ga je niet doen, kom je soepeltjes van je fiets ga je niet zitten opstijven op zo'n leuk bankje. Dat is meer iets voor de zomer of wordt het dan te heet onder je billen. Zou wel zonde zijn als dit leuke straatmeubilair ongebruikt blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor het blijft niet ongebruikt. Deze bank staat op een plein waar elke week ook een markt wordt gehouden en er zitten dan regelmatig mensen een lekker visje te eten.

   Verwijderen
 4. Prachtig bankje... en ik zou er gerust op gaan zitten met mijn winterjas aan hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer zo'n mooi bankje! In een dorpje hier vlakbij staat er ook een. Het zijn heerlijke vrolijke voorbeelden voor 'straatmeubilair', eigenlijk veel leuker dan de grauwe kunststof- of houten banken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die mozaiekbankjes zijn prachtig. Dit is een heel mooi exemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen