maandag 28 februari 2022

1000 km.

Voor de tweede dag op rij zonnig, carnaval dat wel, maar daar merkten we weinig van. We besloten om naar een van onze vroegere koffiestopplaats te fietsen. Vroegere zeg ik, want door corona is er daar wel het een en ander veranderd. Het is nl. een bed en breakfast, waar je voorheen elke dag terecht kon maar tegenwoordig, voor koffie, alleen op zondag. Jammer jammer, maar ze waren met carnaval altijd open en het was zondag dus waagden we het erop ! Helaas pindakaas ! We waren al langs een horeca zaak gekomen, maar die was ook gesloten. Dan maar naar een dorp in de buurt, Zeeland, o jee wat was het er stil op straat en we passeerde al een horecazaak die gesloten was. Maar we hadden geluk hoor, konden aan de koffie en namen er wat lekkers bij, want vorige week ontdekte ik dat we op 12 februari al de 1000 km van dit nieuwe jaar hadden overschreden en dat moet toch even gevierd worden. We kozen voor een "Bossche Bol", zoals het meisje zei. We hebben er al veel gegeten, maar nog nooit een die "aangekleed" was. Hij was lekker hoor, daar niet van, maar een échte Bossche Bol heeft dat niet nodig. Dus we houden het er maar op dat het een "chocolade bol met" was. Overigens gaan we er zeker nog eens terug, want de lunchkaart zag er veelbelovend uit.
8 opmerkingen:

 1. Het is heerlijk om een fijne fietstocht te maken met dit zalig
  weer. Een prestatie van jullie dat er inmiddels al weer ruim 1000
  kilometer is afgelegd dit jaar. Vind de aangeklede Bossche Bol
  er wel heel gezellig uitzien, een lenteachtige uitvoering.
  En ik denk dat het jullie toch prima heeft gesmaakt!!!
  Op naar de volgende 1000 kilometer..........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met al die kilometers in de benen kunnen jullie zo'n lekkere bol wel hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een kilometers... ik word er iedere keer weer stil van.
  Die Bossche Bol kan ik maar beter niet te goed bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die bol ziet er wel heel fraai uit. En jullie hadden het verdiend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn jullie weer snel op de fiets. Mij zou die Bossche bol wel smaken, als er veel slagroom in zit, maakt de buitenkant me niet zoveel uit. Want o, wat vind ik ze lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In mijn ogen ziet die bol er echt uit als een Bosche Bol maar ik heb er niet veel verstand van. Hij ziet er in ieder geval lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker die chocolade. Ik haalde pas op 3 maart de 1000 km maar manlief is me ver vooruit. Het is nog maar fris op de fiets vind ik, vooral in de ochtend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pas op 3 maart zeg jij, nou dat is ook zeker niet mis, tenminste ik vind het super, aangezien jij toch moet omgaan met beperkingen. Petje af hoor, ik heb er bewondering voor.

   Verwijderen