woensdag 14 juli 2021

Eindelijk !

Ja, eindelijk mochten ze weer optreden. Vorig jaar ging dat in verband met de corona maatregelen niet door en zelfs het oefenen heeft een tijdlang stilgelegen. Alles was geregeld en het optreden zou nu in het openluchttheater plaatsvinden. Dat zou wel heel erg leuk zijn geweest, zou zeg ik, want helaas strooide het weer roet in het eten. Op het laatste moment moest alles in het werk gesteld worden om in een zaal terecht te kunnen. Maar het was gelukt en omdat men in de zaal royaal uit elkaar moest zitten waren er meerdere optredens, maar wel korter, zodat alle ouders, opa's, oma's en verdere familie konden komen genieten. En genieten deden we, wat hebben ze veel geleerd in al die jaren. Ik herinner me nog de eerste keer dat ze mee mocht dansen, dat kan goed al zo'n zeven of acht jaar geleden zijn en ze was toen net enkele weken bij streetdance. Maar de leidster had gezegd dat ze toch mee mocht doen, geweldig vond ze dat en wij ook. Fotograferen was wel moeilijk, want ze springen en draaien dat het een lieve lust is. Het tweede meisje, op de voorste rij, vanaf links is kleindochter Bo.

11 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk dat jullie er bij mochten zijn. Ik hoorde net een treurig verhaal van een oma die niet bij de afscheidsmusical van haar kleinkind kon zijn. Zo sneu

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Bettie, dat konden wij vorig jaar ook niet. We hadden er zelfs twee, Bo en Floris, maar ik was al blij voor hen dat ze de musical wel konden opvoeren. De ouders mochten wel komen en er was life stream.

   Verwijderen
 2. Wat sneu voor die meiden, maar blijkbaar goed opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk altijd die optredens. Ja ook kleindochters van hier hebben vele malen mee gedaan. Nu weer andere hobby's nu ze ouder zijn.
  Gelukkig werd hun optreden toch nog waar. Zo spijtig nu alle maatregels voor corona nodig zijn weer.
  Dit jaar hadden we 5 geslaagden, de uitreikingen van de diploma's was aangepast, en minder feestjes. Maar toch de docenten hadden het leuk voor hen geregeld.
  Groetnis Annie
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lange wachten en vele oefenen is dan toch beloond!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knappe kleindochter. Fijn dat jullie erbij mochten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat jullie er van konden genieten Toos!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eindelijk, fijn voor je kleindochter en haar groep. Hopelijk mogen ze wat meer optreden, maar ik vrees ( nog even) het ergste.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk en fijn dat je er bij mocht zijn. Er wordt alweer alles afgelast

  BeantwoordenVerwijderen