vrijdag 4 september 2020

RECHTHOEK ... Crea 5220.

Regelmatig vouw ik enveloppen of maak ik zelf kaarten. Vaak van bladzijden uit een boek of tijdschrift, of uit de grote  papieren zakken die je vaak in kledingzaken krijgt. Toen ik mijn stapeltje zag liggen wist ik, dit gaat gebruikt worden voor het woord van deze week: RECHTHOEK, want dat zijn het, allemaal rechthoeken.

Van de Ecoprints die ik  had  werden nog wat kaarten gemaakt en ook had ik hartjes  nodig. De reepjes die daarvan overbleven zijn ook weer rechthoeken. Ja we gooien niks weg hè. De vijf Eco-Print kaarten wil ik weggeven. Aan wie ? Ja da weet ik nog nie ! Laat maar even weten wie er een wil, dan doe ik de namen in een bakje en laat onze jongste kleinzoon er vijf uithalen.
Volgende week doe ik ze dan op de post, ondertussen, fijn weekend voor iedereen.


18 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaarten En enveloppen heb je gemaakt. En O, wat is dat leuk: echte post ontvangen. Nou, dat wil ik wel. Kan weer als inspiratie dienen om zelf aan de slag te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk en goed bedacht! En ik ben dol op post, dus vind ik je actie super leuk. Ik zou de kaart dan laten sturen naar vriendin Irene. Zij deed ooit een workshopje ecoprint, maar haar resultaat was niet zo geslaagd als die kaarten van jou!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie serie heb je gemaakt. Zo leuk om te doen. Geen tijdschrift is veilig, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige enveloppen allemaal, heel vrolijk
  en mooie rechthoeken allemaal. De kaarten die je hebt
  gemaakt van de ecoprints zijn erg mooi, lijkt me
  ook leuk om zo'n mooie kaart te mogen ontvangen Toos.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie rechthoeken! Leuk dat je er ook de rechthoeken van de hartjes bij hebt gedaan. De kaarten zijn prachtig! Mocht er nog plaats in het bakje zijn, dan wil ik daar graag bij in 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Uit welk boek of tijdschrift komen de illustraties van de enveloppen op de eerste foto? Echt prachtig! En prachtig vind ik je ecoprints ook! Ik zou er wel een van dichtbij willen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De illustraties komen uit een lees/ doe boek van onze kleinkinderen. Ik kreeg het van onze dochter toen ze aan het opruimen was, ze dacht dat ik er wel wat mee kon. In het boek stond aan een kant van de bladzijde een tekening van een historisch fijt en aan de andere kant een aansporing voor de kinderen om daar zelf wat mee te doen. Maar hoe het boek heet weet ik niet want de kaft heb ik niet meer, heb slechts nog een paar bladzijde over om te gebruiken en dat is wel jammer want het is fijn papier om te vouwen.

   Verwijderen
  2. N.B : toch nog gevonden met het doorspitten van mijn knipsels.
   Het boek heet TIJDLIJN en is geschreven door Peter Goes.
   DOEBOEK - Een creatieve reis door de tijd.
   LANNOO

   Verwijderen
  3. Dank je wel Toos, een prachtig boek!

   Verwijderen
 7. You made some beautiful cards! A nice idea! Sweet ones with autumnal tones...
  Hugs,Carmela

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk bedacht om zo de rechthoek te presenteren! Ik vind je enveloppen erg leuk en eigenlijk zou ik dat ook eens moeten doen met die stapels tijdschriften!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi gedaan, Toos.Vooral die ecoprints vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O, wat een leuk idee. Ik wil graag meedingen naar een kaart. Dit zal ik ook eens doen zodra ik mijn schapenkaarten af heb. Eigenlijk kun je alles gebruiken om kaarten te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een geweldige enveloppen, daar wil je toch je post wel in ontvangen.
  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat zien de enveloppen er prachtig uit!
  Het geheel is erg mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke kaarten en enveloppen. Ik heb met swapjes wel eens een zelfgemaakte envelop gekregen, maar heb ze zelf nog niet gemaakt. Ik heb nog te veel gewone enveloppen.

  BeantwoordenVerwijderen