woensdag 1 april 2020

Kunst onder het viaduct.

We fietsen al jaren regelmatig door het viaduct onder de A59 bij Vorstengrafdonk. Het viaduct vormt een doorgang van het Vorstengraf naar Paalgraven.
Bart de Ruiter en Maurice Broekhoff maakten deze muurschildering die dat moet uitbeelden. Paalgraven aan de ene en het Vorstengraf aan de andere kant. Over het Vorstengraf ( een grafheuvel ) vertel ik volgende week wat meer.
Ondertussen gaan we nog steeds door met onze fietstochtjes in de omgeving en gelukkig is het heel stil op straat. In het weekend wordt er heel mooi weer voorspeld, dus dan blijven wij maar thuis en laten de ruimte aan mensen die daar doordeweeks geen tijd voor hebben.


6 opmerkingen:

  1. Fijn dat jullie nog 'gewoon' kunnen fietsen.
    Hier is het ook zo stil op straat. Ook in de tuin waar we normaal gesproken de snelweg horen, horen we helemaal niets. Alleen de vogels. Het is een rare tijd maar we proberen er op één of andere manier toch van te genieten. Groetjes Alet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kunstwerk in een anders zo saaie tunnel! Het is schitterend gedaan. Het voordeel is ook dat wildwestgraffity nu weg blijft.
    Het is inderdaad mooi fietsweer deze dagen, heerlijk hé. Ik denk dat wij jullie voorbeeld voor het weekend gaan volgen; wij gaan ook thuis blijven en de ruimte voor anderen vrij laten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zouden ze best vaker mogen doen, saaie viaducten en fietstunnels een beetje opleuken.
    Wij houden ons ook schuil in het achtertuintje, als het kan wat betreft zon en wind, maar de voorspelling is goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zijn je foto's goed gelukt. Het val niet mee om dergelijke lappen tekst op de foto te krijgen. Van mij mogen ze ieder viaduct zo versieren. Ziet er prachtig uit. Geniet toch zoveel mogelijk van het mooie weer!

    BeantwoordenVerwijderen