vrijdag 1 september 2017

Vakantie.

We zijn inmiddels al weer twee weken thuis ( tjee wat vliegt de tijd ) maar ik wil toch nog wat op m'n blog zetten over de vakantie. We vertrokken op een "Zwarte zaterdag"maar we hadden geen last van wat voor verkeershinder dan ook. We waren wel voor Lion gestopt voor een overnachting en dat scheelde natuurlijk. De volgende dag was het drukker en dat kon je merken bij de toiletten. Ik hoorde opeens de opmerking "het lijkt hier wel zwarte zaterdag". File daar dus.
Het was een leuke camping  waar we lagen en dit was het uitzicht vanuit onze tent.
Er waren geen afgebakende plekken, nee alles lag zo'n beetje hars en dwars over het terrein verspreid maar iedereen had wel enkele boompjes voor de broodnodige schaduw.We hadden in reviews al wel gelezen dat het sanitair gedateerd was maar wel erg schoon dus daar hadden we maar op gegokt dat dat ook klopte. Nou dat was ook zo en alles werkte prima. Niet met muntjes of zo en er hing altijd voldoende toiletpapier bij de w.c.
Het is een rustige camping en elke morgen komt de bakker met vers brood. Verder is er niks maar op 10 min fietsen is er een Intermarché en in de omgeving is van alles te doen.
Toen onze tent stond was het lekker douchen en heerlijk uit eten. Nou wat wil een mens nog meer.

10 opmerkingen:

 1. Ah, jullie hebben je franse vakantie alweer achter de rug! Volgens mij gekampeerd ergens ten zuiden van de Ardèche?
  Heerlijk toch zo'n rustige, kleine en eenvoudige camping. Zochten wij vroeger, toen we nog kampeerden, ook altijd op. Veel meer heb je ook niet nodig. Genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hars en dwarse camping: lijkt me leuk geweest! Ik ken de uitdrukking niet, die vind ik ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hars en dwars is hetzelfde als schots en scheef. Het is Brabants of Gelders dialect ( mijn moeder kwam uit Gelderland en zij gebruikte dezr uitdrukking vaak )

   Verwijderen
 3. Lijkt me een heerlijke stek. Rust en ruimte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke camping lijkt me dat! Dankjewel voor de tip! Deze wordt genoteerd. Misschien wel voor volgende jaar Pasen want in de zomervakanties moet je zeker wel reserveren? Of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hadden wel gereserveerd. Ik weet niet wanneer de Paasvakantie volgend jaar is maar de camping ia open dacht ik vanaf mei tot en met september. Ik zou zeggen kijk eens op mijn link.

   Verwijderen
 5. Prachtig plaatje; het uitzicht en het eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Camping ziet er leuk uit. Wat is kamperen toch fijn hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Camping is opgeslagen. Wij zoeken altijd dit soort campings.

  BeantwoordenVerwijderen