zaterdag 6 november 2021

Vogeltjes.

Ik mocht weer vogeltjes maken en dat doe ik altijd met veel plezier. Begin mei overleed een goede vriend van ons, wij kennen hem en zijn vrouw al vanaf ons trouwen. Toen we in ons nieuwe huis gingen wonen, kwamen zij drie deuren verder wonen. Er was meteen een klik en alhoewel we allemaal weer verhuisd zijn, is de vriendschap gebleven. Onze vriend was leraar fijn metaal en op een gegeven moment is hij als hobby sieraden van roestvrijstaal gaan ontwerpen en ook maken. HIER zie je er een paar. Als ik de vogeltjes klaar heb, hang ik er onder altijd wat aan, knoopjes, kralen, strikjes, kurk, het maakt eigenlijk niet uit wat. Maar nu bedacht ik dat het misschien veel leuker zou zijn om materiaal te gebruiken waarmee hij werkte. Kom maar kijken er ligt nog genoeg kreeg ik te horen en zo geschiedde. Ik maakte een sliert voor zijn vrouw en een voor de dochter, onze vriendin ging zelf een kussen maken van de overhemden en als er dan nog wat over is mag ik nog vogeltjes maken voor een kleindochter, fijn toch ! 
(met toestemming gepubliceerd) 

9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie herinneringen heb je gemaakt. Ik heb nog wat overhemden van mijn vader liggen. Daar kan ik natuurlijk ook zoiets van maken. Leuk idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dat mooi, een dierbare herinnering voor zijn vrouw. Het is ook voor haar een manier van verwerken.
  Je hebt de vogeltjes prachtig gemaakt, leuk zo in een sliert...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat leuk en zo leuk om zo samen te doen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, zowel het idee als de uitwerking

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga al je naaiblogs eens uitpluizen, want je hebt veel goede ideeën. Als ik er iets van gebruik en erover schrijf dan zal ik netje een link naar je blog plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen