donderdag 10 januari 2019

Nieuw.

We fietsten gisteren weer een voor ons bekende route. Over de dijken naar het pontje, MEGEN-APPELTERN, overvaren en aan de andere kan verder. Koffie drinken in BENEDEN-LEEUWEN en daarna via een iets andere route weer terug. Wel weer over het pontje maar nu (ha) Appeltern-Megen. Saai denk je misschien, maar voor ons niet hoor want het landschap veranderd met de seizoenen en zelfs maakt het al een verschil of er zonneschijn is of veel bewolking. We moeten bij ons vaak over een pontje en dus nemen we altijd een strippenkaart. Makkelijk zo'n kaart en hij zit dan ook altijd bovenop mijn stuurtas. De oude was vol dus kochten we een nieuwe. We kunnen er weer tegenaan, voor een tijdje dan !


8 opmerkingen:

 1. Wat leuk om met een pontje over te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :-) gezellig Toos, moet wel meteen aan drs P denken :-) heen en weer , heen en weer heen en weer heen en weer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij wonen vlakbij de Lek en nemen daar ook vaak de pont naar de overkant, of bij Bergstoep of bij Schoonhoven. Maar dan meestal met de auto.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat vind ik ook: een mooi landschap wordt niet saai

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het Land van Maas en Waal met al die pontjes. Afgelopen zomer hebben we in die mooie streek op een huis gepast. Was geen straf! Volgende keer even bij de Landwinkel in Afferden binnengaan voor allemaal lekkere streekprodukten en natuurlijk aan de koffie of een lekkere lunch in de daarnaast gelegen Zandroos: aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan me voorstellen dat het nooit verveelt!

  BeantwoordenVerwijderen