maandag 3 september 2018

6000 km.

Van de 5000 naar de 6000 ging deze keer wel heel erg vlug, vonden wijzelf. Maar ja, het blijft ook maar duren dat mooie weer en als het weer goed is en wij de tijd hebben, springen we op de fiets. We waren na de vakantie nog niet bij onze favoriete molen geweest en er lag hier nog een cadeaubon van de EMMA MOLEN, dus dan is het niet moeilijk. We zagen het meteen, er was wat veranderd, hij, of moet ik zeggen , zij zag er zo netjes uit want de naam is Emma. En ja hoor hij/zij was helemaal opnieuw gevoegd. Begin dit jaar was er binnen ( in het horeca gedeelte ) ook al het een en ander veranderd want daar zit nu een andere uitbater in. De vorige houdt zich nu helemaal bezig met het bakhuys en de streekwinkel. We hadden er al een paar keer koffie gedronken maar, na de wisseling, nog niet geluncht. Stonden er voorheen van die leuke namen op de menukaart, zoals "leuterbroodje" en broodje "Ome Kis" ( is Kees), nu waren de namen simpel maar gelukkig zag alles er nog steeds net zo goed en fris uit. Ja daar blijven we komen.

12 opmerkingen:

 1. ik vind die foto's van die broodjes die jullie eten er altijd zo lekker uitzien, Toos. Je maakt wel goede reclame voor die eetgelegenheden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zien er niet alleen lekker uit Marthy, ze zijn ook lekker, dat mag ook wel want we fietsen er eerst 1000 km voor (haha)

   Verwijderen
 2. Als we eens in de buurt komen .................

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alleen voor zo'n broodje zou je al op de fiets klimmen. Hoewel 1000 kilometer wel erg ver om is. :0))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super goed die 6000 km!!! Dat heerlijke broodje hebben jullie echt wel verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toos,

  Dat ziet er inderdaad lekker uit, maar rijden jullie van huis uit en weer terug, dat is toch wel een flinke tocht op zo'n dag.
  Bedankt voor de aardige reactie!

  Groetjes,

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vanaf ons huis naar de molen en met een grote bocht weer terug is ruim 80 km.
   Een mooie tocht en zeker wanneer je bedenkt dat ze daar het lekkerste meel uit de omtrek verkopen. Daar springen wij wel voor op de fiets Jeer.

   Verwijderen
 6. Wat een afstand. Het blijft me verbazen hoor. En wat hebben jullie weer heerlijk gegeten. Op naar de volgende 1000!

  BeantwoordenVerwijderen