donderdag 1 juni 2017

Ontsnappen.

De dagen dat we op de kleinkinderen hebben gepast was het behoorlijk warm. Gelukkig hadden ze een zwembad en dat hebben we meteen maar eens opgezet. De kleinkinderen zijn echte waterratten en waren er dan ook snel door maar ik ben er 's-middags pas in gegaan toen het wat opgewarmd was door de zon. De dag erna kon je echt het verschil wel voelen en had het water 's-morgens al een aangename temperatuur. Al waren papa en mama weg, alles ging gewoon door, zo was er nog een kinderfeestje waar de oudste voor was uitgenodigd en waar ze gelukkig ook rekening hadden gehouden met de warmte en ook daar was volop water. En op zondag was er de "Breakout Run". Wij wisten niet wat dat was maar het schijnt al enkele jaren door heel ons land georganiseerd te worden. Het is een sportieve prestatie die je moet leveren door zogenaamd uit de gevangenis te ontsnappen. Eerst begonnen ze met een warming up, daarna werden ze "opgesloten" achter hekken en kon het ontsnappen beginnen. Het was best wel zwaar want ze moesten over strobalen, klimtorens, door modderpoelen, mul zand, door buizen kruipen en nog veel meer. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden naar gelang je leeftijd en bij de jongsten moet er wel een begeleider meelopen. Bo deed mee bij de boeven en mocht meelopen met de moeder van een vriendje. Nou ze deden het super goed en na afloop hadden ze de medaille dubbel en dwars verdiend.

7 opmerkingen:

 1. wauw dat is een heel parcours wat ze af moeten leggen, geweldig wat spannend zeg :-)
  gaaf om te zien

  fijn weekend gewenst Toos.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat kinderen dit kunnen doen. In ons Nederlandse dorp organiseren zie ieder jaar een obstacle run, maar dat is geloof ik alleen voor volwassenen. Dochter en schoondochter doen altijd mee met al hun vriendinnen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier mogen alle leeftijden meedoen. De moeder van het vriendje waarmee Bo mee mocht lopen, had eerder op de dag al een run gedaan. De kleinkinderen vonden het heel leuk, volgend jaar doen ze weer mee en dan papa en mama ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk en lekker met modder en water!

  BeantwoordenVerwijderen