maandag 12 juni 2017

Mooi langs het spoor.

Vorig jaar is er een nieuw fietspad geopend, 20 km lang en verbindt station 's-Hertogenbosch met station Oss. De route volgt grotendeels de spoorlijn tussen beide steden en voert langs alle tussengelegen stations ( 's-Hertogenbosch Oost, Rosmalen en Oss West ). In het landelijk gebied loopt de route langs een natuurgebied en door de dorpen Nuland en Geffen. Wij maken regelmatig gebruik van een gedeelte van die F59 en dat bevalt ons goed alhoewel er schijnbaar veel kritiek op is. Maar goed, wij fietsten er vandaag weer en ik genoot van de enorme hoeveelheid klaprozen die op een bepaald gedeelte langs de spoorlijn nu prachtig in bloei staan. Aan de andere kant van het fietspad, op een betonnen geluidswand is graffiti te zien. Deze vond ik wel heel toepasselijk langs de spoorlijn. Wat bedoelde de maker ? Was het een bericht voor de handhavers van de wet ( lekker niet betrapt ) of een bericht voor de treinreiziger ( jammer maar weer je aansluiting gemist ), Ik zal het nooit weten maar in elk geval heb ik nu een kleurig blogbericht.

7 opmerkingen:

 1. Wat vreemd dat er commentaar is op een fietspad, heeft dat met het spoor te maken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er waren schijnbaar hoogteverschillen tussen de berm en het fietspad en op sommige plekken een gevaarlijke situatie bij het oversteken maar daar is een oplossing voor gevonden. Veel klachten waren trouwens van vóór de oplevering.

   Verwijderen
 2. fantastisch, wat een keur é een explosie lijkt het wel toos,
  mooi dat moeder natuur zich door niets laat tegenhouden, en klaprozen niet door een draadje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker kleurig en heel leuk, die graffiti. Ik wil dit soort dingen ook altijd fotograferen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klappers...ik zie ze zó graag staan. Ze kleuren altijd mijn dag. Soms zie je hele velden vol staan en dat wuift dan in de wind. Soms kun je met weinig heel tevreden zijn. De foto van de graffiti is ook leuk!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen