zondag 15 januari 2017

Oude gebouwen.

Wij vinden het leuk wanneer er met oude gebouwen wat gebeurd. dus afgelopen maandag troffen we het. We, L'autre Toos en ik, gingen naar het GRAFISCH ATELIER, een grafiekwerkplaats voor kunstenaars, gevestigd in de historische Willem ll fabriek en we lunchten bij de VERKADEFABRIEK, gevestigd in..........ja...inderdaad. Alhoewel we net tussen twee tentoonstellingen invielen, de ene was net afgelopen en de andere moest nog opgebouwd worden, kregen we toch een goed beeld van wat er daar door het jaar heen allemaal plaatsvind. Het sprak ons erg aan en ik heb me dan ook meteen ingeschreven voor de nieuwsbrief. Daar zal ik nog regelmatig eens binnen lopen. Een leuke bijkomstigheid, ze zijn ook op maandag open en aangezien we dan vaak fietsen kunnen we daar lekker even pauzeren en van kunst genieten. In de Verkadefabriek, die er tegenover is, hebben we heerlijk geluncht en zoals je in de link kunt lezen, daar is ook van alles te doen. We zijn daarna nog naar de stad gelopen, wat gewinkeld, wat gedronken en zo was een aangenaam dagje weg veel te snel weer voorbij.

6 opmerkingen:

 1. Wat een fijn dagje uit. En de lunchkaart zie er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om met een vriendin zo op stap te zijn, ik weet er alles van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, oude gebouwen. Ga ik eens onthouden voor als ik in de buurt kom.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dagje leek het me... doet me er aan denken dat wij toch ook weer eens een keertje naar Den Bosch moeten. Zo een gezellig stadje vind ik dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Even gezellig samen de hort op. Ergens wat eten en drinken, een beetje shoppen. Dat zijn toch de leuke dingen voor de mensch!

  BeantwoordenVerwijderen