woensdag 7 december 2016

Nu mag het.

Ik maakte deze kransen al enkele weken geleden en dat is eigenlijk tegen mijn principes. Eerst moet het Sinterklaas feest gevierd worden ( en dat hebben we ook gedaan ) en daarna beginnen we aan Kerstmis te denken. Dat ik dit jaar al zo vroeg bezig was heeft een goede reden. Onze dochter maakt sinds enkele jaren, als Kerstgroet voor vrienden en familie een digitaal glossy magazine met daarin artikelen over mode, eten cadeau's, films, natuur enz ..... De afgelopen jaren stond er ook wat in over de traditie van St. Nicolaas en over kerststallen en deze keer werd de TRADITIE van de kerstkrans beschreven. Het tijdschrift gaat meestal begin december online, dus vandaar. Ik maakte twee traditionele kransen van dennengroen, hulst en klimop ( maretakken waren helaas nog niet te koop ) en een hele grote met kurken ( 159 ). Het was leuk om aan mee te werken en volgend jaar doe ik het zo weer.
8 opmerkingen:

 1. Ooooh ik ga dit jaar kurken sparen... wat is die leuk... en niet alleen voor Kerst. De andere twee zijn ook mooi hoor. Ik geraak hier niet in Kerststemming. Nog veel te druk met andere dingen en het begint anders wel te korten. Ik moet er stilaan vaart achter zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk, die met de kurken vooral. Ik heb gisteren een heleboel kransen gefotografeerd. Binnenkort laat ik ze zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze prachtig Toos. Kurkenkransen maak ik ook af en toe. In Frankrijk hangt er eentje aan de deur van het wijnkeldertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ga voor de eerste 2 LOL, als mooiste..
  handige mevrouw ben je :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je inspireert me met die kransen. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi!! Ik hou van eenvoud (en ook van heel bont). Zo jammer dat mijn favoriete rode wijn een schroefdop heeft ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn prachtig geworden en ook de foto's ervan voor in mijn glossy. Dank je wel.

  BeantwoordenVerwijderen