woensdag 22 juni 2016

Touwke droôg.

De eerste zomerdag hebben we te pakken, het touwke was droôg, dus daar hebben we meteen van geprofiteerd. Heerlijk gefietst door de Brabantse polders waar op dit moment de aardappelvelden in volle bloei staan en dat ruikt nog lekker ook. Fijne dag was het, simpel maar "geneugelijk".

7 opmerkingen:

 1. Laat ons hopen dat er zo nog veel zomerdagen mogen volgen maar de regen komt er hier alweer aan ... Ha ik zie dat je een "google friend connect" hebt... Ik ben direct volger geworden! Heeft de schoonzoon je geholpen? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hij heeft het gemaakt maar ik heb geen idee hoe het werkt.

   Verwijderen
  2. Haha... als je ergens volger wil worden klik je gewoon op het logo en dan moet je klikken op volgen en daarna op klaar... dan sta je bovenaan op dat blog bij het logo aangemeld en dan kan je daar nog even afmelden...tenminste zo lukt dat bij mij. Ik ben ook geen held in die dingen hoor... mijn blog is door de dochter aangemaakt...;-)

   Verwijderen
 2. Ik ga toch eens ruiken bij mijn aardappels want die staan ook in bloei. War in ieder geval lekker ruikt op dit moment is mijn lindenboom die in bloei staat. Echt heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lekker, lindebloesemthee met een schepje lindebloesemhoning erin.

   Verwijderen
 3. simpel eigenlijk hé.
  hier is het touwke wel heel veel nat geweest:-)

  BeantwoordenVerwijderen