zondag 14 januari 2018

Monstertje.

In Mei is het 10 jaar geleden dat ik voor de geboorte van Bo, onze kleindochter, deze pop ( links ) heb gemaakt. Er zijn al verschillende applicatie's afgegaan, links zie je dat de vulling eruit komt en rechts hangt ook wat los. Aan de achterkant zit ook een gat en hij is flink uitgedijd in de loop der jaren maar dat komt omdat hij helemaal van tricot is gemaakt. Ik heb hem natuurlijk al wel eens gerepareerd maar dat is nu bijna niet meer mogelijk. Dus samen met Bo hadden we overlegd en er zou een nieuw Monstertje gemaakt moeten worden. Ja de pop noemde ze Monstertje. Sommige applicatie's zouden hergebruikt worden en ze mocht zelf stofjes uitzoeken. Op haar kamer is nu veel rood dus rood moest het worden. De achterkant is van bloemenstof en er is helemaal niks van het oude Monstertje afgehaald. Dat gaf al wel te denken natuurlijk. Het nieuwe Monstertje mag ook mee in bed, dat wel, maar de oude, nee die mag nog niet weg dus ik denk dat we binnenkort alles maar eens uit de kast moeten trekken om hem nog 'n keer te repareren.

6 opmerkingen:

 1. Ach, wat schattig. Herkenbaar, dat het kind een vervangend exemplaar wil, maar het origineel toch niet kwijt wil...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik voelde al aan mijn water dat het oude Monstertje niet weg mag (-:
  Toch een eer dat je kleinkinderen zoveel plezier van de door oma gemaakte knuffels hebben. Een mooier cadeau krijg je niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk wel te begrijpen dat de oude niet weg mag, die heeft ze al tien jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bijne niet monsterlijk, ik vind het erg mooi om te zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. :-) Ik vroeg me al lezend af of dat wisselen zo makkelijk zou gaan maar nee dus... ik had het verwacht. Haal jij maar snel je monsterdokterstasje boven! De nieuwe is ook een leukerd hoor.

  BeantwoordenVerwijderen