zaterdag 29 april 2017

Dubbel geluk.

Het is inmiddels twee weken geleden denk ik ( wat vliegt de tijd ) dat er twee mooie enveloppen op de deurmat lagen. Zo leuk is dat! Op de bovenste foto post van MIEKE. ik was de winnaar van haar gifeaway. Een zelfgemaakte bloem van vilt om op te hangen, een tule zakje met gezellige dingetjes erin en een prachtige kaart van stof. En wat ik zo geweldig vind, ze heeft de stof ook nog zelf geverfd. Prachtig Mieke, het is een waar kunstwerk en het staat op mijn kast te pronken. Dankjewel.
De tweede enveloppe was van MIRJAM en was gevuld met verschillende kaarten en dan nog helemaal volgeschreven ook. Met lieve woorden, wetenswaardigheden en een mooi gedicht van Toon Hermans. Een zakje met zaad van de roze stokroos die hier zeker gaat bloeien.
De zelfgemaakte kaart met de afbeelding Meisje met brede hoed, ook wel Augusta getiteld van CAESAR BOETIUS VAN EVERDINGEN vond ik wel heel bijzonder. Waarom dan ? Noem het toeval of samenloop van omstandigheden maar wij waren vorig jaar in een museum ( weet niet mee welk ) voor een tentoonstelling en nadat we die bezocht hadden liepen we nog wat rond in andere zalen. Mijn man had wat gefotografeerd ( er hing werk van veel verschillende schilders ) en liet het me zien. Ik vroeg waarom hij juist dat had gefotografeerd, nou hij vond het een mooi werk. Toen we naar huis gingen kocht ik nog een magneet van Augusta ( ligt naast je kaart ). Dus Mirjam, super en je begrijpt wel dat ik de servetten niet nodig had voor het doel waarvoor jij ze mee hebt gestuurd. Dank, dank, dank.


7 opmerkingen:

 1. Wat leuk om zo verwend te worden, toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is het toch leuk om zoiets in de bus te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echte post! Dat is telkens weer genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke verrassing.
  Augusta's vaste plek is in het Rijksmuseum, maar vorig jaar heeft ze geruime tijd in het Stedelijk Museum in Alkmaar gehangen i.v.m. een expositie die aan van Everdingen was gewijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan moet dat in het Rijksmuseum zijn geweest want in Alkmaar waren we niet. Bedankt.

   Verwijderen
 5. Graag gedaan. Ik vind het altijd leuk om echte post te krijgen, maar ook om te sturen.

  BeantwoordenVerwijderen