maandag 28 november 2016

Ketchup met een label.

Het is alweer bijna 2 weken geleden dat er een prachtige envelop met inhoud in de brievenbus lag. Ik deed mee aan de give away van OGENZALF. Ageeth gaf stukjes zelfklevend foam weg en daagde ons uit om daarmee stempels te maken. Normaal snijd ik mijn stempels uit gummen, dus was dit eens wat anders. In augustus schreef Ageeth een blogje over het zelf maken van ketchup met een recept uit het blad Landleven. Ik had daar net een kort abonnement op en het ketchup maken stond op m'n programma. De ketchup staat al lang in de kast maar etiketten had ik nog steeds niet gemaakt. Wederom bij Ageeth zag ik die van haar ( prachtig ) dus toen ik haar envelop met het foam kreeg, werd het tijd om aan de slag te gaan. In plaats van snijden werd het nu knippen en ik moet zeggen, het viel niet tegen. Eerst waren er nog wat misdrukken maar na wat oefenen ben ik nu best tevreden. Dankjewel Ageeth voor de inspiratie en nu dit klaar is kunnen we de KETCHUP gaan proeven.

De tip van Ageeth heb ik opgevolgd : i.p.v 200 ml water 50 ml en i.p.v 200 ml rodewijnazijn 50 ml.

7 opmerkingen:

  1. Wat goed dat jij al wat gedaan hebt met het foam, ik ben nog in de ontwerpfase, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je labels zijn prachtig geworden! Dankbaar werk vind ik het, om op deze manier stempels te maken. En nu herinner ik mij de ketchup weer, 'verstopt' op een plank onderin de provisiekast.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zelfgemaakte Ketchup! Whow ... op en top ecologisch! En dan nog zo'n leuke labeltjes ook. Echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig dat jullie elkaar zo enthousiast maken. En iedere creatieve tip is natuurlijk welkom!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. heel leuk geworden die labels. En hoe smaakt de ketchup nu?

    BeantwoordenVerwijderen