maandag 28 augustus 2017

Zomerkerst.

We zijn weer thuis. Al een week hoor, maar een tamelijk drukke week. Op zondagavond kwamen we thuis en op maandagochtend half tien stond er een afspraak in het ziekenhuis op de agenda. Niks bijzonders hoor maar je moet er wel zijn. Ik wil altijd nog een beetje het vakantie gevoel vasthouden en dat begint dus al niet goed op die manier. Er moesten boodschappen worden gedaan, een was van twee weken weggewerkt worden, tentspullen opruimen enz, enz. Maar het weer was gelukkig goed dus we hebben ook nog wel gefietst en een kijkje kunnen nemen op het terrein van de Kindervakantieweek waar onze twee jongste kleinkinderen, samen met hun groep, goed hun best hadden gedaan met het bouwen van een prachtige Kerststal. Het thema was dit jaar Zomerkerst. Kun je je voorstellen een groot terrein vol met Kerststallen, Kerstbomen, Engelen en er was zelfs 'n arrenslee. Ze hebben weer een schitterende week gehad met dank natuurlijk aan héél veel vrijwilligers. Dochter en schoonzoon waren ook weer van de partij en dachten dat het misschien wel wat was voor mij om volgend jaar een dagje mee te draaien. Daar moet ik toch nog even over nadenken.

7 opmerkingen:

 1. Grappig! Vast om af te koelen die zomerkerst! Ik denk dat ik ook wel even zou moeten nadenken voor zo een dagje meehelpen. Voor alles is er een tijd zou ik denken. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :-) zomerkerst als de mussen dood van het dak vallen, dat is mooi :-)
  geniet van al wat je doet Toos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een dagje meedraaien... Leuk, maar ik denk doodvermoeiend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaat een vakantie toch snel. Maar zo te lezen was er thuis ook genoeg vertier. Leuk thema, de kerstspullen waren al vroeg van zolder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, een dagje meedraaien. Meer hoeft het toch niet te zijn. En dan kun je er ook leuk met je kleinkinderen over praten.

  BeantwoordenVerwijderen