zaterdag 22 oktober 2016

Herfstfietstochtje.

Mijn fietsmaatje, voor een paar keer per jaar, had een leuke tocht uitgezet. Door de bossen, langs dorpen en over mooie paadjes. Ze wist al waar we zouden gaan lunchen maar voor koffietijd moesten we wat zoeken. We stonden net ons fietsplan te bekijken toen er twee dames langs wandelden. Zoeken jullie wat ?, ja koffie zeiden we in koor, weten jullie misschien iets ? Ze wisten een heel leuke plek, in een park achter de kiosk. Het week wel af van onze route en we zagen ook in geen velden of wegen de brug waar we over moesten. We besloten toen maar onze knooppunt route te blijven volgen. Haha, daar kwamen we bij een brug. We reden naar het centrum en daar waren ze het ene restaurant aan het verbouwen en het andere was gesloten. We hadden al een kerk gezien en vroegen aan een man die net voorbij liep of daar soms een café naast was want dat zijn we hier in Brabant eigenlijk wel gewend. Nee, daar was niks zei hij maar hij wist wel wat anders. In het park, achter de kiosk ........ Hadden de dames het verkeert uitgelegd of hadden wij het verkeerd begrepen ? Maakt niks uit toch, die PLEK was gewoon voor ons bestemd. Ze serveerden er lekkere worteltaart en goeie koffie. De worteltaart, met noten en rozijnen, was zo machtig dat we pas om "n uur of drie behoeften hadden aan een lichte lunch. Lekker bijgekletst hebben we en genoten van deze ook nog zonnige fietsdag. Het was weer leuk Ellen.

6 opmerkingen:

 1. Pakken wat je pakken kan! Deze droge dag zit weer in de knip. Een dag met een gouden randje. Ik hoop dat er dit jaar nog een aantal tussen mogen zitten en anders...volgend jaar weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh heerlijk, ik heb weleens worteltaart gegeten en vond dat echt heel erg de moeite waard :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ook vandaag nog een prachtige dag en ook ik genoot met een vriendin. Maar die lekkere worteltaart van jou zijn wij niet tegengekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toos,

  Nu heb je ons wel lekker gemaakt, maar waar was het nu eigenlijk?

  Groetjes,

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt gelijk Jeer, ik had een link moeten maken kun je er ook een naar toe fietsen. Ik heb het nu even hersteld.
   Dankjewel voor de reactie.

   Verwijderen