dinsdag 19 juli 2016

Kordia.

Ze zijn nu te koop de super lekkere KORDIA KERS. Nog 'n week of anderhalf en dan is het weer voorbij. Het is een grote kers, zo groot dat hij met moeite in de kersenontpitter paste. Een stevige kers ook en lekker zoet dus eigenlijk was de poedersuiker overbodig maar wel lekker op de versgebakken wafel. Ook zin gekregen, klik dan HIER voor het recept. Echt smullen !!!

7 opmerkingen:

  1. De wafels zijn zoiezo lekker. Maar met deze kersen extra lekker. Het was weer smullen zondag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die kersen zien er lekker uit, prachtig groot. Wij hebben hier ook een kersenboom staan maar de meeste kersen laten we aan de vogels.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die zien er erg lekker uit!! Smullen maar...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. In mijn jeugd kwamen die donkere grote kersen uit Griekenland. Maar nu niet meer, heerlijk vind ik ze. Ik begrijp dat dit een speciaal soort is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. :-) voor mij heeft de hedelfinger het nog steeds, de kordia vind ik te zoet..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Toos,

    Ziet er lekker uit, heb de laatste weken regelmatig kersen gegeten, ook van die grote vlezige kersen. Ik weet niet of het dit soort was, maar wel lekker.

    Groetjes,

    jeer

    BeantwoordenVerwijderen