vrijdag 19 oktober 2018

België.

Schoonzoon was met de kinderen afgelopen maandag vertrokken naar de camping. Onze dochter kon woensdag pas daar naar toe, en net als vorig jaar mochten wij haar daarheen brengen. Prima want wij hadden daar vorige keer heerlijk gefietst. We zouden dus dezelfde route weer fietsen maar wel andere foto's proberen te maken. Ha, dat is wel gelukt want manlief had de route veranderd. Een gedeelte was hetzelfde maar een groot gedeelte niet en het laatste gedeelte was helemáál anders. Dat kwam omdat er langs het kanaal Bocholt-Herentals gewerkt werd, je mocht er wel nog fietsen maar dat was echt niet te doen of je moest een MTB bij je hebben om over de kuilen en brokken van de kapotte weg te fietsen. We hebben het wel geprobeerd omdat we aan die kant van het kanaal moesten zijn maar het ging niet. We zijn toen omgedraaid en aan de andere kant gaan fietsen, in de veronderstelling dat we wel ergens weer over een brug terug zouden kunnen. Dat kon ook, ten langen leste, en met een flinke omweg zijn we toch terug gekomen op de camping. Normaal was de route zo'n 75 km maar door die toestanden werd het voor ons 104 km. Tel daarbij op dat de lunch was tegen gevallen en we 's-middags niet meer aan koffie waren toegekomen dan zeg ik, dat was me het dagje wel. Maar de natuur met al mooie herfst kleuren maakte veel goed, en last but not least, bij terugkomst op de camping werden we getrakteerd op een lekker etentje.


10 opmerkingen:

 1. IK kan me voorstellen dat na zo'n dag het heerlijk is om te kunnen aanschuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat etentje ging er wel in! Heb je ook een soort noodrantsoen/extraatje bij je?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Ageeth we zorgen altijd dat we voldoende bidons drinken bij ons hebben en een extra tussendoortje want we weten uit ervaring dat je niet altijd op het juiste moment bij horeca terecht kunt.

   Verwijderen
 3. Fietspetje af hoor, 104 kilometer. Daar moet ik echt niet meer aan denken. Maar in gedachten tijdens het bekijken van je foto's zit ik graag achterop.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat was een hele rit zeg! Kan me voorstellen dat je extra genoten hebt van het etentje 's avonds!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ojee, dat is uiteindelijk een flink end!!
  Maar het liep gelukkig goed af! Knap gedaan!

  Mooie foto's!

  Fijne week.

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dan was het etentje de kroon op j e dag Toos,
  misschien bonensoep of chili con carné :-) heerlijk,
  dank je wel voor de heilige boontjes, ik ga ze uitproberen in het voorjaar het is nu te laat, en ik geef er een paar weg :-)
  bijzonder lief van je, ik hou je op de hoogte
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen