vrijdag 20 oktober 2023

Het vervolg.

Wij gingen lekker met de lift naar boven, maar o jee uitkijken dat je niet in gat valt. Erg leuk hè, zo'n 'mural' , maar dan op de grond. Ja, hoe noem je dat dan ? 

Kijk, bijna op hetzelfde plekje, wat een uitzicht, daar raak ik niet op uitgekeken.

Er lag er nog een, ook van Rianne te Kaat. Het was druk en het viel niet mee om een foto te nemen, men liep er vaak gewoon overheen.

Wat een stad, nog even genieten en toen werd het tijd om weer naar de bus te gaan, een dubbeldekker. Met 75 man/vrouw waren we, een behoorlijke groep en degenen die slecht ter been waren konden beneden blijven en anderen konden bovenin. Krijg met zoiets altijd een schoolreisjes gevoel.
We gingen naar Breda, waar om 18.00 uur de start was van het avondprogramma (niet actief) stond er tussen haakjes en waar we ook gingen dineren. Wat zou dat zijn ?
Nou dat was voor ons inderdaad niet actief, maar voor de danseressen, dansers, zangeressen en zangers echt wel. Wij kregen een dinnershow voorgeschoteld. Tussen de verschillende gangen werd er opgetreden en dat was echt supergoed, niet zomaar een dansje en wat liedjes, nee écht top. Nummers van Elvis, Michael Jackson, ABBA, maar ook oudjes zoals Frank Sinatra en Gene Kelly, teveel om op te noemen. We hebben ervan genoten, al was de geluid wat aan de harde kant, maar dat heb je tegenwoordig snel. Het was een perfect georganiseerde dag, waar ook heel de dag een fotografe bij aanwezig was. Die foto's krijgen we allemaal op een of andere manier nog te zien, we wachten af.



 

14 opmerkingen:

  1. Prachtig zulke stoep tekeningen .
    Het is toch net echt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien heten ze vloerals ipv murals? Mooi uitzicht heb je daar boven op die toren. Lijkt me echt heel mooi om eens te bekijken. En wat een geweldig leuke dag én avond hadden jullie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb me 1 jaar geleden op gestort. De verzamelnaam is StreetArt en daar vallen naast Murals ook Floorals onder.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig, die foto's met die wolken. Ik ben geloof nog nooit op de Euromast geweest terwijl wij toch dicht bij Rotterdam wonen. Jullie hebben een topdag gehad, wat goed verzorgd.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja, Rotterdam is echt een bijzondere stad! Vooral die sky-line en wat een uitzicht hadden jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat zijn die vloertekeningen schitterend!
    En wat hebben jullie een leuke volle dag gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja prachtig die 3D street paintings, heel knap ook om zo'n illusie
    te kunnen tekenen dat je er daadwerkelijk omheen wil lopen.
    Dat is wel een mooie Superdag geweest voor jullie!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldige dag zeg! En wat mooi toch allemaal daar in Rotterdam. Ik hou ook erg van die vloertekeningen.Verbazingwekkend vind ik ze altijd

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een afwisselend programma. Zo te lezen een prima dag. Leuk verslag.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wouw, wat zijn die tekeningen mooi. Zo te lezen een geweldige dag. Fijn weekend, groet, Dientje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ja, de 3D streetpaintings zorgen altijd voor een 'wauw' effect, in 1976 zag ik ze voor het eerst in Spanje,het kwam tot stand met soort stoepkrijt,een regenbui en alles ging verloren. De andere dag begonnen de kunstenaars gewoon weer opnieuw,het viel me altijd op dat ze de meeste belangstelling kregen tijdens hun bezigheden en dan kwamen de muntjes van toeristen in de daarvoor neer gelegde hoed, wanneer het werk gedaan was liepen de meeste mensen er overheen zonder belangstelling te tonen.
    Groet Ger

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gewoon genieten van dat schoolreisjegevoel. Zelf heb ik nog geen vloertekeningen in het echt gezien. Zonde om overheen te lopen.
    De foto met die wolken is prachtig! Jullie hebben topdag dag gehad. Fijn!

    BeantwoordenVerwijderen