vrijdag 12 april 2019

KIND ... Crea 5219.

Kind, daar kun je eigenlijk vele kanten mee op. Je zou kunnen kiezen voor aardig, lief, hartelijk, vriendelijk....etc.. Maar ik koos voor SOORT. Heel de week lopen denken aan allerlei SOORT van dingen maar ik had totaal geen inspiratie. Een SOORT van "writers block" maar dan anders. Tenslotte is het toch nog gelukt om wat te creëren. We maakten woensdag een flinke fietstocht en ja dan zie je dat er toch al heel veel SOORTEN planten in de bermen bloeien. De paardenbloemen zijn op het moment wel in de meerderheid evenals het koolzaad, de madeliefjes en pinksterbloemen. Kleine viooltjes zag ik ook al maar de klaprozen en korenbloemen, dat SOORT van bloemen, waren er nog niet maar die komen echt nog wel. Omdat ik op het allerlaatste moment nog moest gaan zoeken is het wat karig met de plantenplaatjes. Ik had nog wel meer afbeeldingen maar, eigenwijs als ik ben, wou ik alleen maar getekenden. Jaja, een SOORT van stres gaf dat nog ( haha ) maar nu dan toch..........gepubliceerd :-)

17 opmerkingen:

 1. Ik word hier een SOORT van blij van☺️, wat een mooie afbeeldingen van bloemen en zo mooi dat je besloten hebt alleen getekende plaatjes te gebruiken! De achtergrond met de paardenbloem'draadjes' (ik weet even niet hoe ik die moet noemen; een soort van black-out😄) vind ik schitterend. Is dat een mooie kant-en-klare achtergrond of heb je die allemaal zelf getekend?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Marjan, die achtergrond had ik gelukkig nog liggen.

   Verwijderen
  2. Hij is mooi en kwam nu goed van pas👍🏼

   Verwijderen
 2. Wat kun je dan doenig zijn met een opdracht en hoe frustrerend dat er niets of weinig uit je handen komt. Maar het is weer gelukt, mooi resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat origineel. Je hebt eigenlijk twee soorten...bloemen en tekeningen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De "Onliemiekes" vind ik natuurlijk de mooisten! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer prachtig geworden, hoor. Niets te zien van dat soort van Writers block!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind het weer supermooi Toos, je hebt een fantastische gave ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, mooi! Ik houd van dit soort bloemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi gedaan, ja het is toch elke keer weer een zoektocht van hoe ga ik het doen. Bij jou is het weer goed gelukt :)
  Groet Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik herken het denkwerk rond een onderwerp. Soms krijg je het gewoon niet te pakken... En je wil dan ook weer niet afhaken, alhoewel dat eigenlijk gewoon kan!
  Maar het is je uiteindelijk toch gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk gedaan! Zo heerlijk al die bloemen weer in de berm. Hopelijk wachten ze nog een hele poos met maaien. Ik vind het juist leuk dat denkwerk maar ik denk wel een poosje vooruit hoor anders wordt het stress en dat probeer ik te vermijden.
  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige bloemen heb je daar uitgeknipt. En zo is het weer een mooie bladzijde geworden.

  BeantwoordenVerwijderen