maandag 25 maart 2019

1000 km.

Het was weer zover, de eerste 1000 km in 2019 zijn we weer gepasseerd. Een stralende fietsdag was het, 's-morgens eerst nog bewolking, maar na de koffie kwam de zon er al door. Vorig jaar fietsten we een paar keer langs een boerderij waar op een bord werd aangekondigd dat er een kaasmakerij en winkel zou komen. Nou dat is net iets voor mij, altijd leuk van die gezellige winkeltjes langs je fietsroute. Leuk om eens binnen te kijken en kaas daar zijn wij alle twee dol op. Al verschillende keren sinds de winkel er was kwamen we er voorbij, maar steeds op de verkeerde dag (open op vrijdag en zaterdag) maar deze keer fietsten we op vrijdag, afstappen dus. Echt een heel leuke WINKEL, modern logo, frisse uitstraling, en heel fijn dat er van alles werd verteld over de kazen, de kruiden die men gebruikt, heel vriendelijk werden we geholpen. We kozen voor een kaas met Italiaanse kruiden, echt zó lekker. Nou daar gaan we nog eens vaker heen.
Ja en 1000 km in de benen, daar hoorde natuurlijk weer een traktatie bij en die gebruikten we HIER.


9 opmerkingen:

 1. Als schoonmoeder van een Almeers kaasmeisje vind ik kaaswinkels altijd leuk. En wij hebben hier ook zo’n leuk restaurant. Maar 1000 km fietsen, nee, dat doe ik je niet na. Geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n leuk winkeltje op de route! En natuurlijk mag er dan wat lekkers mee naar huis.
  Wat een lekker gevuld bord! Smaakte het?😉

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 1000 km, wat een prestatie! En zo'n kaaswinkeltje is altijd leuk om eens even rond te kijken en wat uit te zoeken om mee te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed zeg.En dus een verdiende traktatie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Petje af voor zo`n fietsprestatie zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een hele tijd gemist hier en hup alweer 1000 km! Bravo! De traktatie meer dan verdiend lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo, nu al! Dan hebben jullie goed je best gedaan!
  En leuk om bij zo'n boerderijtje aan te gaan! Altijd wat te beleven, dus!

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen