zondag 14 oktober 2018

De glazen boerderij.

Hier kwam ik dus al heel vaak voorbij en steeds dacht ik, wat goed bedacht om zo,n oude boerderij onder glas te bewaren. Vrijdag hadden Ellen en ik weer onze jaarlijkse herfst fietsdag, een geweldig mooie dag, niet alleen vanwege het nog altijd prachtige weer maar vooral het weerzien en door alles wat we elkaar te vertellen hadden. Ellen had een prachtige route uitgezocht en we begonnen met een rondje Oisterwijk, we dronken koffie op een terras, we gebruikten de lunch op een terras en op het eind van de middag dronken we nog wat fris op een terras, ja heerlijk heel de dag buiten. Dat laatste terras was bij de DE GLAZEN BOERDERIJ en opeens zei ze, knap gedaan hè, geen een steen aan te pas gekomen. Hoezo dat ?? nou het hele gebouw is van glas en daarop is met een moderne techniek de boerderij geprint. HIER lees je hoe men te werk is gegaan. Ik vind het schitterend !
Leuk einde van een mooie fietsdag, ik verheug me al op onze jaarlijkse lente fietsdag, van zoiets moet je toch een traditie maken, nietwaar ?

10 opmerkingen:

 1. Wat prachtig gemaakt. Het lijkt net echt zeg.
  En jullie boften met het weer. Laten we maar genieten hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een bof met dit mooie weer een herfsttocht fietsen en veel op het terras zitten. Leuk verhaal over die boerderij. Interessante techniek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super om te zien, daar wil ik weleens heen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk weer om nog een fietstocht te maken hè...
  Maar die glazen boerderij? Ik had er nog nooit over gehoord...
  Ik sta perplex.. hoe komen ze erop en hoe krijgen ze het voor elkaar..
  Echt heel bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig gebouw is dat geworden! Van binnen gewoon eigenlijk een soort winkelcomplex en van buiten lijkt het echt op een traditionele boerderij. Mogen ze van mij met meer gebouwen doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is echt heel bijzonder, wat een techniek! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was inderdaad een heerlijke dag; prachtig fietsweer, mooie herfstkleuren en weer heerlijk bij gepraat. Ondanks dat ik 8 uur de tijd heb gehad om alle nieuwtjes te vertellen, ben ik nog vergeten te zeggen dat ik jouw foto's met de mandala's prachtig vind.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Ellen, zo gaat dat, wij raken nooit bijgepraat. Gezellig toch !

   Verwijderen