zondag 25 september 2016

11.

Gisteren 11 jaar geleden werden we voor de eerste keer opa en oma. Helemaal geweldig was dat natuurlijk en nog steeds. Hij werd Hugo genoemd en gisteren was het feest. Hij is dol op alles wat met auto's te maken heeft maar toch spaart hij nu voor een racefiets. Dat werd dus wederom een geldcadeautje maar laatst vroeg hij me of ik nog eens een nieuwe sleutelhanger wou maken met het Ferrari logo erop. Zo gezegd zo gedaan. Lapje zwarte stof gezocht, rood band voor aan de sleutelring, transfer-papier en aan de slag. Het eerste logo ( op de linker foto ) was mislukt omdat ik te lang met de strijkbout erop had gedrukt en daardoor het zwart van de stof door het geel kwam. maar daar leer je van. Ik had er ook nog een om op de voorkant van de felicitatie kaart te plakken. Het werd allemaal goed bevonden en hij hing er meteen zijn sleutels aan.

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! En wat leuk dat de 11-jarige om een nieuwe sleutelhanger vraagt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk, al die blijdschap, oma's zijn tóch iets speciaals he :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Toos, met je jarige kleinzoon. Fijn dat je nog wat kan maken voor je kleinzoon. Prachtige sleutelhanger.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je kleinzoon en ik snap dat hij blij is met z'n sleutelhanger

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Via Marthy kom ik even op je blog kijken. Ziet er heel leuk uit! Wat maak je leuke dingen en mooie foto's. Ik kom nog eens langs (-:
  Nog gefeliciteerd met jullie grote kleinzoon. Heerlijk dat je 'm plezier kan doen met een zelfgemaakt cadeau en dat je ziet dat het meteen in gebruik genomen wordt.
  Groetjes Kakel

  BeantwoordenVerwijderen