donderdag 22 maart 2018

Jammer.

Vorig jaar fietsten we regelmatig langs deze, ja ik noem het, kunstwerken. Net op dat punt is het, na een uur fietsen , tijd voor een banaan en kunnen we alles goed bekijken. Er hebben al verschillende keren andere afbeeldingen opgestaan, erg mooi. Wanneer je er even staat zie je steeds meer details maar het is al een tijdje afgelopen met de pret. Op een gegeven moment stonden er stijgers bij en dachten we nog dat er nieuwe werken op zouden komen maar helaas alles werd grijs. Dus wat zeggen we nu, juist :-)) "gelukkig hebben we de foto's nog".


11 opmerkingen:

 1. jammer van de kunstwerken, maar die zijn er zo weer hoor toos :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk stuk. Ik blijf het ook altijd mooi vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kan die graffiti kunst zijn, hè. Veel mensen denken direct aan vandalisme maar als het op deze manier gedaan wordt, mag het van mij blijven.
  Ik denk trouwens ook, net als bovenstaande reactie, dat er daar binnen 'no time' weer opnieuw kunstwerken te zien zijn, Toos!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sommige graffiti is slecht spuitwerk, maar dat is het werk op jouw foto's zo te zien niet. Jammer, die grijze wand is wel erg saai.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei! Maar misschien is het plek maken voor nieuwe kunstwerken? Laat ons hopen hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig, kunst is het. Hoop dat er weer wat terug komt want dat grijs is wel ontzettend saai.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou van graffiti, de vormen en meest prachtige kleurencombinaties! Zo jammer, dat grijs. Wie weet.....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Graffiti is zeker een vorm van kunst. Reken maar dat er snel weer nieuw opstaat want lege grijze schermen vrágen erom om versierd te worden.

  BeantwoordenVerwijderen