zaterdag 6 januari 2018

Driekoningen.

De laatste dag van de feestdagen. Morgen gaan al de Kerstspullen weer opgeborgen worden voor een jaar. De boom naar buiten, de beelden weer in vloeipapier en de kaarten in de doos voor hergebruik. Maar niet de zelfgemaakte, die blijven nog even staan want gisteren nog ontving ik een laatste ( VAN MIEKE ) en het zou jammer zijn om die nu alweer op te bergen. Van Marthy kwam de allereerste en de kleine losse kaartjes die erbij zaten vond onze kleindochter zo leuk dat zij ze meteen heeft gerecycled ( staan dus niet meer op de foto ) en gebruikt bij het maken van haar Kerstkaarten. De button op de kaart van Els ga ik zeker dragen op m'n spijkerjack. Blije post kwam er van  AGEETH, een mooi versierde envelop met daarin een kleine envelop met confetti, een kaart van de sterrenhemel en een zakje zwarte thee met gember en kokos die ik zo meteen ga proberen. Het kleine envelopje is leuk gevouwen en een mooi voorbeeld om te gaan maken. Van l'autre Toos kwam de kaart met de Kerstboom van vilt, mooi in al zijn eenvoud en een perfecte mal om te hergebruiken. Maar ook met alle andere, niet zelfgemaakte kaarten, was ik superblij want echte post ontvangen is gewoon héél fijn. 

7 opmerkingen:

 1. Hier hadden we een spannende en niet zo leuke kersttijd dus de spullen blijven nog even staan om nu te genieten van de gezelligheid. Nog even en daarna mag het lente worden en licht! Heel erg veel licht! Dat heb ik nodig. Maar die kerstpost, die blijft wel heel leuk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een fijn, mooi stapeltje! Jouw zelfgemaakte kaart is ook een echte blijmaker (en inspirerend).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marthy had mij ook zo verwend. Het geeft zo'n fijn gevoel wanneer mensen moeite voor je doen. Ik kijk m'n ogen uit want sommige mensen voor kaarten maken!
  Wij gaan morgen ook alles weer opruimen. Ik kan niet wachten.
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omdat we in de mantelzorg gingen heb ik alles, behalve de kerststalletje, alles al opgeruimd. Morgen keren we huiswaarts en dan kan ik maandag de rest opruimen. Goed te lezen dat er meer mensen nog aan gewone post doen. Ik geef er nog steeds de voorkeur aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leve de echte post. Ik herken kaarten die ik ook kreeg. En mijn kaart voor jou, natuurlijk. Komend jaar ga ik weer regelmatig sturen, en hopelijk ook ontvangen. Want echte post is echte post!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook ik goede voornemens voor komend jaar, Niets zo leuk als echte post in je brievenbus.

  BeantwoordenVerwijderen