zondag 29 mei 2016

A la retraite.

Gepensioneerd, ja dat zijn we al enkele jaren en wat nu zo leuk is, bij het bedrijf waar manlief werkte is ( al meer dan 25 jaar ) een Veteranen Personeels Vereniging. Een keer in de 6 weken wordt er iets georganiseerd ( behalve in de zomer ). Soms naar een museum, een mooie tuin bekijken, een middag  jeu de boules, een fietstocht of, zoals afgelopen woensdag, ijs maken bij een ijsboerderij. Het was weer een geslaagde middag, we hebben gezellig "bijgekletst" en natuurlijk na afloop het ijs geproefd. We maakten boerenjongensroomijs en aangezien we die dag op de fiets er naar toe waren gegaan konden we jammer genoeg geen bak mee naar huis nemen. Inmiddels zijn we er met de auto geweest en kon ik ook nog wat hoorntjes meenemen. De eerstvolgende keer dat de kinderen en kleinkinderen weer komen eten, kunnen ze proeven van wat opa en oma hebben gemaakt.

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk om te doen, Toos. Ik heb ook nog steeds contact via de personeelsvereniging met mijn collega's. Ik heb 22 jaar in het bestuur gezeten van die personeelsvereniging.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, zo'n Veteranen Personeels Vereniging. Ten eerste al die eretitel en de erkenning dat gepensioneerd zijn nog niet betekent dat je geen band meer met het bedrijf hebt (gehad). En een leuke middag met resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lekkkkerrrrr:-) heerlijk dat ijs,
  hier in de buurt zit ook zo'n boerderij:-)
  daar kom ik graag

  BeantwoordenVerwijderen