zondag 11 oktober 2015

Forteiland.

Het was gisteren weer zo 'n dag om in te lijsten. We gingen met z'n allen ( kinderen, kleinkinderen en wij ) een dag naar het forteiland waar van alles te beleven is op het gebied van kaarten en navigatie. Binnen en buiten ga je het experiment aan met oude maar ook moderne geo-technieken. Voor jong en oud was het interessant en omdat het teveel is om allemaal op te noemen, moet je maar even op de link klikken. Ik ben er trouwens nog even tussenuit geweest (ziekenhuis ) om mijn vinger te laten hechten. Jaja, ik had klem gezeten ( op het trekpontje ) tussen een ijzeren ring en het touw, au ! Ben goed geholpen en er zitten enkele keurige hechtingen in. En van de dokter mocht ik 's-avonds bij het diner gerust een wijntje drinken ( pf ) maar ramen zemen, dat mocht dan weer niet, jammer, haha !

5 opmerkingen:

 1. Bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik zal het vogeltje naar je toe sturen, je kunt het dan zelf in elkaar zetten. Is het adres nog hetzelfde in Berghem?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog iets, gezellig blog. Dat groente taartje van je schoonzoon ziet er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog nooit gehoord van Forteiland. Vast heel leuk en onderhoudend. Hopelijk gaat het beter met je vinger.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De hechtingen zijn er uit en hij is mooi aan het genezen. Forteiland is echt leuk dat zag je wel op de link en wij gaan er zeker nog eens terug.

  BeantwoordenVerwijderen